DENİZLİ / PAMUKKALE - Mehmet Atmaca İlkokulu

Halil DEMİRCİLER - Okul Müdürü

26.04.1963 tarihinde DENİZLİ-Çal İlçesi Akkent Kasabası´nda  doğdum.İlkokulu Akkent Adalet İlkokulu´nda bitirdim.Orta öğrenimimi Denizli İmam Hatip Lisesi´nde tamamladım.Yüksek öğrenimimi 1986 yılında Çanakkale Eğitim Yüksekokulu´nda tamamladım.İlk olarak öğretmenliğe 12.01.1987 tarihinde Kahramanmaraş-Pazarcık ilçesi Karaağaç Döndükler ilkokulunda başladım.Yaklaşık 4.5 yıl müdür vekilliği ile sınıf öğretmenliği görevlerini beraber yürüttüm.       1991-1992 eğitim-öğretim yılında Erzurum iline bağlı Şenkaya ilçesi Tazeköy İlkokulu´nda er öğretmen olarak görev yaptım.1992-2003 yıllarında Afyon Merkez Çavdarlı İlköğretim Okulu´nda ve  Taşoluk Fatih İlköğretim Okulu´nda hizmet verdim.Aynı zamanda Bilgisayar formatörlük kursunu tamamlayarak 3 yıl Taşoluk Fatih İ.Ö Okulun´da bilgisayar formatörü olarak çalıştım.2003 ekim ayında Denizli Bozkurt Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nda bir yıl çalıştıktan sonra 2004 Haziran ayında Denizli Merkez Yeniköy Köyü İlköğretim Okulu´nda okul müdürü olarak göreve başladım.2010-2012 yıllarında Merkez Kocadere Vali Mehmet Özgün İlköğretim Okulu,2012-2015 arası Pamukkale İlkokulu Müdürü olarak görev yaptım.05/12/2014 tarihinden itibaren Mehmet Atmaca İlkokulu’nda okul müdürü olarak çalışmaya başladım.

Yaklaşık 28 yıllık hizmet hayatımda Milli ve Manevi değerleri koruyan ve yaşatan ,Atatürk ilkelerine bağlı,demokrasiye inanan,gelişimci-girişimci, nesil yetiştirme çabasında oldum.Çalıştığım ortamda, hep kolaylaştırıcı ve özverili çalışmayı ilke edindim. Çalıştığım kurumlardaki öğrenci velilerimin verdiği desteğe ve öğretmen arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür eder,saygı ve sevgilerimi sunarım.

Halil DEMİRCİLER
Okul Müdürü